Biotensor

Een biotensor is een instrument waarmee je mens en dier kunt testen op fysiek en mentaal gebied. Het is een uiterst gevoelig meet- en testinstrument, dat met de aanwezige levensenergie van de gebruiker gaat resoneren. Het wordt gebruikt als verlengt stuk van het onderbewuste weten en kan bij bepaalde vraagstellingen zichtbaar aangeven wat de antwoorden kunnen zijn.

Het is een instrument voor het testen van energetische trillingen en functies. Deze methode geeft indien kundig gebruikt, vaak verbluffende resultaten. Ik wilde graag dit instrument toevoegen om op deze manier mens en dier verder te kunnen helpen. Een baby en/of dier kunnen niet spreken en dingen uitleggen, waar ze pijn hebben bijvoorbeeld. Ook kun je met een biotensor een persoon of dier energetisch in balans brengen. Dat doe ik met dit instrument meestal voor een behandeling. Waar teveel energie zit “haalt” de biotensor wat energie weg en vult aan waar te weinig energie is.

Verder kun je uittesten hoe de vitaliteit van iemand is, waar eventuele klachten van afkomstig zijn, interne factoren zoals de organen. Of externe factoren zoals voeding, stress of straling.

Wanneer deze punten getest zijn en er een duidelijk beeld naar voren komt, kan er een behandelplan gemaakt worden.

Coaching & Therapie Maasland biotensor