Dieren

Net als mensen, hebben ook dieren een energieveld of energetisch lichaam rondom hun fysieke lichaam, genaamd aura. Ook heeft ieder dier chakra’s. Dit zijn de energiecentra in het lichaam; zij nemen energie op uit het energetische lichaam en verdelen dit over het fysieke lichaam. Door invloeden van buitenaf kunnen dieren, net als wij, uit balans raken, met als gevolg disharmonie en (uiteindelijk) ziekte. Het doel van een energetische behandeling voor dieren is om blokkades en disharmonie in het dier op te sporen, te analyseren en te behandelen.

Als je huisdier ziek is dan is het verstandig om naar de dierenarts te gaan. Ter ondersteuning kan een dier behandeld worden door middel van bijvoorbeeld een Reikibehandeling. Bachremedies en Etherische olie kunnen heel veel doen voor dieren. Met de Biotensor kun je het dier energetisch in balans brengen en uittesten welke Bachremedies hij nodig heeft, om een negatieve gemoedstoestand om te buigen naar een positieve.

Zelf heb ik een hond uit Griekenland. Toen hij anderhalf was kwam hij bij ons. Na ongeveer 4 weken heb ik hem een Reiki behandeling gegeven, alsof alle stress uit hem werd gezogen. Hij heeft de hele dag geslapen. Hij is dol op Reiki en gaat er echt voor zitten om vervolgens lekker te gaan liggen. Hij is ook weg van Etherische olie. Lavendelolie gebruik ik bij hem tegen teken en vlooien en is tevens heel rustgevend.

Heb je behoefte aan een behandeling voor je huisdier, is het handigst bij jou thuis, daar is het dier het meest op zijn/haar gemak.

Coaching & Therapie Maasland dieren