Inspiratieloop Stil es…..ga je mee?

Binnenkort ga ik Inspiratiewandelingen organiseren. Dat is een soort stiltewandeling maar dan iets meer. Minimaal 3 en maximaal nu nog 4, en straks 6 personen.

We starten met koffie of thee. Elke wandeling heeft een thema of onderwerp waar we naar kunnen kijken. We doen een meditatie voor-of tijdens de wandeling. We staan stil bij ons leven. En natuurlijk stil zijn in onszelf. Dat doet zoveel met je. Even op afstand kijken en uit de hectiek van alle dag. Klopt het nog wat je aan het doen bent? Dit als voorbeeld.

We lopen in stilte in de natuur. We voelen, horen en ruiken. De wandeling is gemiddeld 5 km lang. Raak geïnspireerd en wellicht kan ik jou inspireren. Serieus maar ook gezellig. Lekker even tijd voor jezelf. Ook tijd voor een praatje natuurlijk.

De natuur zorgt al voor aarding dus dat je steviger met je voeten op de grond blijft staan, letterlijk en figuurlijk. Als je nou eens wat tijd voor jezelf wilt hebben of samen met vriend(inn)en. Lekker buiten zijn, lekker wandelen in een groep.

Na de wandeling drinken we nog wat en kun je ontspannen en vol energie naar huis. Wat het je op kan leveren:

  • meer bewustzijn
  • rust
  • meer zelfvertrouwen
  • het is gezond
  • je bent beter geaard
  • en je voelt je energiek!

Waar? Dorpenweg 1a in Haren of op een andere locatie.
Wie? Iedereen ouder dan 12 jaar
Wanneer? Meestal de eerste vrijdag en zondag van de maand van 10:00u-12:00u.
Kosten? €17,50 p.p.
Introductieprijs: €12,50. Wandelkaart voor 6 inspiratiewandelingen €90,00.

En in de zomer ga ik ook avondwandelingen organiseren! De eerste avondwandeling is donderdag 3 juni van 19:15u-21:15u.

Geef je dan op, via de website of stuur een whatsapp of bel me gerust op 06-46351792. Ik hoop je snel te zien. O ja, mocht je iets willen organiseren met bijv. vriend(inn)en of een groepje, dan kunnen we altijd iets regelen.

Data  :3JUNI- 4 JUNI- 6 JUNI- 2-JULI- 4 JULI- 13AUG- 15 AUG

Ga je mee Coaching Therapie Maasland