Astrid Breuer coaching & therapie Maasland

Wie ben ik?

Mijn naam is Astrid
Jaren geleden kwam ik in contact met energetisch therapeut Tineke van Laar. Ik ging bij haar in therapie omdat ik bepaalde levensvraagstukken niet goed kon plaatsen. Ik leerde mijn horizon te verbreden, waardoor ik een ruimer inzicht kreeg in mijzelf en op de wereld in zijn geheel.
Sinds 2008 ben ik gediplomeerd Reiki-therapeut (Reiki I en II) en ik heb diverse opleidingen en workshops gevolgd op het gebied van Chakra -en Auratherapie, Bachbloesemremedies en HSP (hooggevoeligheid). Deze opleidingen heb ik gevolgd bij “De Leerweg” in Nijmegen.

Sinds Februari 2015 ben ik Reikimaster. Dit jaar ben ik gestart met het geven van Reikicursussen en maak ik deel uit van een supervisiegroep samen met collega’s. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in en werk ik met Etherische oliën en om energieën te testen en om te buigen, werk ik met een Biotensor.

In 2017 heb ik bij Sonnevelt de HBO opleidingen “Vernieuwend Coachen” afgerond en in 2018 Stresscounseling. Ik vind het geweldig om met anderen mijn ervaringen te delen en hen een richting te wijzen naar hun eigen bewustwordingsproces.